weekendtips week 41

Het is weer bijna weekend!! Wij duiken nog een paar uurtje achter de computer en daarna zit ons weekend vol leuke activiteiten. een aantal daarvan hebben we deze week gedeeld in onze weekendtips.

De Pizzaclub 
Niks nieuws maar deze zondag is het weer zover: De pizzaclub in Trouw. En wie houdt er niet van pizza? Wij eten elke week wel een keer pizza samen ( Evelien, Kim en aanhang) en dan het liefst bij de Pizzakamer in de Pijp, misschien moeten we daar een keer een hotspotje over schrijven? Maar goed, we dwalen af! Terug naar de pizzaclub. De pizzaclub serveert, in samenwerking met Wood, 4 verschillende pizza’s met in het achterhoofd: Weg met de overbodige poespas. Pizza moet zijn zoals de Italianen hem ooit bedacht hebben: vers en niet te ingewikkeld. Geen hotdogs en kaas in de pizzakorst dus!!
Waar:
Wanneer:

NSMBL festival 
Morgen is de eerste edititie van het NSMBL indoor festival: NSMBL night bazaar. Tijdens deze avond kun je NSMBL, en alles waar NSMBL voor staat, offline beleven. Dit betekent dat de avond geheel in het teken staat van: shoppen, workshops, giveaways en styling cursussen. Daarnaast kun je de NSMBL redactie én een groot aantal bekende bloggers het hemd van het lijf vragen over van alles en nog wat.
Waar: Het Sieraad, Amsterdam
Wanneer: zaterdag 11 oktober van 17.00 – 23.00

Pekmarkt
Deze zaterdag is de “officiële opening” van de Pekmarkt in Amsterdam Noord. Ondernemers uit de Van de Pekbuurt en omstreken verkopen producten uit de buurt met een verhaal zoals honing uit Amsterdam noord, handgebreide sokken en sieraden van de plaatselijke kunstenaar. Bezoek een poppendokter, ruil je vergetenkledingstukken of ontspan bij de buurtmasseur. Kortom, er is genoeg te doen. Ga langs en beleef het zelf.
Waar: Van der Pekstraat, Amsterdam
Wanneer:  Zaterdag 11 oktober vanaf 10.00

De Markthal in Rotterdam 
Markthal Rotterdam claimt de eerste overdekte dagelijkse markt in Nederland te zijn. Dat wat de hallen in Amsterdam moet worden is vorige week al door onze koningin geopend in Rotterdam. De Markthal in Rotterdam is, zoals de naam al doet verklappen, een overdekte hal met 100 marktkraampje, 15 vaste winkels en 8 restaurants. Naast de kraampjes met verse groenten en fruit vindt je er ook een een Etos en een Gall&Gall. Wij gaan dit weekend misschien wel een kijkje nemen!
Waar:  Grotemarkt 2, Rotterdam.
Wanneer: Elke dag van 10.00 -20.00, op vrijdag tot 21.00 en op zondag van 12.00 tot 18.00.

The Future of Fashion is Now
Bekijk de nieuwste ontwikkelingen en ontdekkingen in de modewereld tijdens de nieuwe tentoonstelling The Future of Fashion is Now in het Boijmans van Beuningen Museum in Rotterdam. De tentoonstelling gaat over de nieuwe generatie modeontwerpers en staat in het teken van mode en de toekomst. Ze jonge ontwerpers hebben speciaal voor deze tentoonstelling nieuw werk gemaakt. Leuk feitje: voor deze tentoonstelling werd er onder andere samen gewerkt met Viktor & Rolf.
Waar: Museum Boijmans van Beuningen in Rotterdam.
Wanneer: vanaf zaterdag 11 oktober tot en met 18 januari.

Share this on:
Facebook Twitter Blogger Pinterest Sign up for our newsletter