Vraag en antwoord

 

Hoe kan ik betalen? 
Je kunt betalen met Ideal.

Wanneer kan ik mijn aankoop verwachten? 
Zodra  je bestelling binnen is wordt er er een  mooi pakketje van gemaakt en wordt op de post gedaan. Verzending is binnen 1 a 2 werkdagen.

Hoe wordt mijn pakketje verzonden?
De verzending gaat via  PostNL, ik pak de producten zo zorgvuldig mogelijk in.

Kan ik mijn pakketje ophalen?
Ja, je kunt je pakketje ophalen op  in Amsterdam Zuid, we maken hier een aparte afspraak voor. Nadat jouw bestelling is  binnen gekomen ontvang je een een e-mail met het adres waar het pakketje kan worden opgehaald.

Kan ik mijn aankoop terug sturen als ik  niet tevreden ben?
We hopen dat je met elke aankoop even blij bent maar het kan natuurlijk zo zijn dat een item toch niet helemaal aan je verwachtingen voldoet. In dat geval kun je binnen 14 dagen na ontvangst het pakketje terug sturen.  Download het  retour formulier hier en stuur het product samen met het bijgevoegde formulier terug in de originele verpakking.

Zodra het  pakketje en retour formulier is ontvangen hebben, wordt het geld teruggestort op je rekening.
Terugname is bij items die niet gebruikt en/of beschadigd zijn.