behang2

Een muurtje een heftig kleurtje geven is voor veel mensen (waaronder ikzelf, het liefst heb ik alles wit) al een hele stap, laat staan een druk behang! Maar eigenlijk is het een supercool idee, zeker als je het een beetje goed styled. Je zou kunnen kiezen voor een veilig behangetje met een onopvallend patroon maar we gaan nu wel echt all-the-way: een superdrukke print. Kies een plek in huis die wel wel wat meer pit kan gebruiken en laat je inspireren door het grote aanbod, verzamel afbeeldingen op pinterest en sta overal voor open! Print je patroontjes in kleur uit en hang ze een aantal dagen tegen de muur zodat je rustig kunt besluiten wat nu de beste keuze is, vooral niks overhaasten! Als je hebt besloten en je er handig bent dan kan je zelf behangen, anders is het echt aan te raden om iemand te vragen dit te doen, het is van belang dat de banen met patroon op elkaar aansluiten en het er natuurlijk wel superstrak op zit.

Kijk gedurende dit proces ook goed naar de kleuren in het patroon en kies accessoires die of juist heel erg afsteken of aan de andere kant mooi meekleuren voor een wat rustiger effect, ook hier kijk je op Pinterest, woonbladen of je favoriete blog voor inspiratie, deze foto’s zijn al een begin!

behang

behang3

behang4

Bron: thewhitebuffalostylingco.com, www.marieclairemaison.com, homedit.com, templeandwebster.com, apartmenttherapy, myscandinavianhome, lollyjane.com, photowall.su, aimeewildr.com.

 

 

Share this on:
Facebook Twitter Blogger Pinterest Sign up for our newsletter