Statement: grote cactus

Soms ben je opzoek naar een statement in huis maar weet je niet zo goed waar te beginnen.. Wat ik vooral prettig vind is een statement piece dat niet te duur is en dat je ook weer gemakkelijk kunt verplaatsen naar een wat minder opvallende plek zonder dat je hem gelijk weg hoeft te gooien. Een cactus is altijd een goed idee, veel mensen hebben ze bijvoorbeeld onder een stolpje staan of op een klein glazen terrarium.

Maar ook een (hele) grote cactus is een goed idee en voldoet aan de eisen van een (tijdelijke) statement piece. Het is een keer wat anders en geeft toch een fris en zomers gevoel. Om hem net dat beetje extra te geven is de keuze van een pot belangrijk. Als je all the way gaat  kies je voor een mooie felle kleur of zelfs iets met een printje, gezellig! Als je de cactus op zich al een statement vindt ga je voor een mooie pot die kleurt bij je interieur, wisselen kan altijd nog!

De prijs van een cactus loopt best wel uiteen, ik ben even opzoek gegaan en vond deze echt top voor €42. Het fijne aan een cactus is dat heel weinig water nodig heeft (bij twijfel niet doen) en ook totaal geen eisen heeft qua licht, ideaal!

Zou een grote cactus voor  jullie een overweging zijn?

Liefs,

Evelien
Cactus3

 

Cactus2

Statement: grote cactus

 

 

Bron:koskela.com,  desingcomb.com, bloglovin.com, domainehome.com, feedly.com, the-brick-house.com, bengtgarden.com.

Share this on:
Facebook Twitter Blogger Pinterest Sign up for our newsletter