salsa

We zijn gek op lekker eten en vonden dat het tijd was om een keer wat anders te proberen. Uit verschillende hoeken hadden we vernomen dat de Salsa Shop in de Amstelstraat (Amsterdam) een aanrader is. Gezond en lekker Mexicaans eten en dan vooral allemaal niet te moeilijk, dat klonk ons als muziek in de oren!

Het concept is eenvoudig, bij binnenkomst bestel je wat je graag zou willen hebben en is er keuze uit verschillende soorten wraps, vlees en (salsa) sausen. Dit wordt vers bereid met een goede hoeveelheid (we zijn nou eenmaal grote eters..). Vervolgens kies je je drankje uit, reken je af en is het mogelijk om het daar op te eten. Er zijn 2 gezellig ingerichte verdiepingen met langs de trap een kast waar vooral de cactussen opvallen en gezellige aankleding zoals bloemen, lijsten en vazen.

Het is een goed concept, een mix van lekker en gezond eten samen met de inrichting. We vinden het een goede spot als je daarna nog ergens heen moet, bijvoorbeeld naar de bios of als je een goede bodem wilt leggen voor een avondje stappen! Afhalen en thuis op de bank opeten is uiteraard ook een optie.

Share this on:
Facebook Twitter Blogger Pinterest Sign up for our newsletter