3 x brunchen in Amsterdam

Zondagen zijn gemaakt voor uitslapen en niks doen, nou ja niets doen, met niets doen bedoelen we brunchen in de stad, boekjes lezen op de bank en misschien aan het einde van de dag een glas wijn drinken in je plaatselijke lievelingskroeg. Wij hebben 3 van onze favorieten brunch plekken in Amsterdam voor je op een rijtje gezet.

1. George 
George, een begrip in Amsterdam. Met 5 vestigingen ( 2 buiten Amsterdam ) zit er vast een tussen waar jij terecht kunt voor eggs benedict, american pancakes met maple syrup en een goede kop koffie. Een heerlijke start van je luie weekend.

2. Bar Spek 
In west kun je bij Bar Spek kiezen tussen gezonde en slechte brunch gerechten. Het menu is opgedeeld in Sinner en Saint varianten. Ga je voor gezond dan kun je kiezen tussen chiazaad/kokos pudding met Gojibessen ( een en al powerfood!), Yoghurt met vers fruit en nog veel meer. Of ga je net als wij ( sinners) voor de ongezonde maar oh zo lekkere wentelteefjes van suikerbrood, het full english breakfast of de american pancakes met crème fraiche? Wij weten het wel!

3. Worst Amsterdam
Bij Worst is het goed toeven. Worst is onderdeel van het woonkamer restaurant Marius en zeker op een regenachtige dag als vandaag is Worst een aanrader door de warme en  knusse inrichting. Naast wijn en worst staan er op zondag ook heerlijke brunchen gerechten op de kaart, te veel lekkere dingen om op te noemen ( bekijk ze hier zelf) maar 1 ding is zeker: begin je maaltijd met een goede Bloody Mary.

Share this on:
Facebook Twitter Blogger Pinterest Sign up for our newsletter