Vond ik de tijd in het begin echt voorbij kruipen, het lijkt nu wel of het vliegt! Nog maar 3 weken en dan is het alweer voorbij.. Aan de ene kant geweldig, ben ondertussen wel echt ontzettend benieuwd hoe ze is en eruit ziet maar aan de andere kant ook wel heftig, ineens een baby. Merk wel dat hoe dichterbij het komt hoe rustiger ik word, over de bevalling en ook de tijd erna, heb het gevoel dat ik voor zover dat kan ik goed genoeg ben voorbereid en heb in ieder geval al wel alle spullen in huis. Geeft wel een fijn en rustgevend gevoel!

Ik voel me verder nog steeds heel goed, en heb weinig last van m’n buik. Kan nog gewoon m’n veters strikken en teennagels lakken, erg prettig 🙂 Ben niet echt moe, sport nog 2/3 keer per week en je kunt me eigenlijk nog best vaak in de kroeg vinden met een 0,0% biertje. Weinig klagen dus! Met de baby gaat ook alles goed, ze groeit volgens plan en op de echo zagen we zelfs al wat haar, hoe leuk!

Het hebben van verlof, hoe fijn ook is wel echt een bijzondere ervaring.. Wakker worden en dan niets hoeven, ik moet er echt nog even aan wennen! En merk ook dat ik nog steeds met alles een soort van haast heb, terwijl dat helemaal niet nodig is natuurlijk. Ik krijg bijna stress van het feit dat ik niet zoveel te doen heb, haha! Maar alles blijkt te wennen, deze week heb ik de smaak goed te pakken en drink ik koffie, lunch en doe de laatste inkopen, heerlijk!En iedere dag wat laatste dingen zoals wat kleertjes strijken en het schrijven van de enveloppen voor de geboortekaartjes.

Vluchttasje staat ook zo goed als klaar, merk wel dat ik er steeds meer naar uit ga zien!

Share this on:
Facebook Twitter Blogger Pinterest Sign up for our newsletter