Een van de leukste bezigheden is natuurlijk het inrichten van de babykamer! Nu ik 29 weken zwanger ben begint het al aardig vorm te krijgen, en deel ik graag met jullie wat ik allemaal heb verzameld! Zoals jullie weten krijgen we een meisje en daarom vond ik een touch of roze wel heel erg leuk, niet te fel en opvallend maar gewoon subtiel. Na wat zoeken ben ik uitgekomen bij de kleur Middleton Pink van Farrow and Ball en daar is nu 1 muurtje mee geverfd. Stap 1 was gezet, maar hoe nu verder? Ik wilde het in meubels graag een beetje neutraal houden, mocht de 2e (ooit) een jongen worden is het wel zo praktisch om het eea te hergebruiken. De commode is wit, en de ledikant mooi grijs! De handgrepen van de commode krijgen nog een make-over voor een beetje een persoonlijke touch, zo maak je van een standaard commode toch iets bijzonders! Boven de commode komen witte planken te hangen van Flexa, echt heel handig om zo nog meer kwijt te kunnen. Het kamertje is niet groot, dus moeten we zo goed mogelijk omgaan met de beschikbare ruimte. Om het wel een beetje gezellig te maken hang ik nog 2 plankjes op waar ik dan leuke accessoires op kan zetten en het 1 geheel maak, working on it!

Ik ben dol op de prachtige decoratie van Numero 74, en dus heb ik voor bij het ledikantje een prachtige cover gekocht, mooi beddengoed en op mijn verlanglijst staat ook het hemeltje voor boven de wieg, prachtig! Aangevuld met wat leuke knuffels moet het een leuk, lief en vooral gezellig geheel worden. Een item waar ik verliefd op ben is de prachtige Zwaan Odette, die maakt het wat mij betreft helemaal af!

Op dit moment staat de boel nog redelijk op zijn kop, maar zodra alles staat en hangt zal ik een foto maken van het eindresultaat!

moodboard2

 

Share this on:
Facebook Twitter Blogger Pinterest Sign up for our newsletter