Bodine

De tijd vliegt voorbij, Bo is alweer bijna 3 maanden! Vond ik het eerst nog lastig om een ritme te vinden en uit te vogelen wat ze nou precies denkt en zou willen, dat is gelukkig voorbij. Ik vind het echt geweldig en geniet er enorm van, ze is (uiteraard) de liefste baby ooit – hoe cliche ook. Je ziet haar enorm veranderen; lachen, dingen vastpakken, heel nieuwsgierig om zich heen kijken en veel langer wakker zijn overdag. Ze is een erg gezellige en blije baby die gelukkig ook heeft ontdekt dat slapen s’nachts helemaal de bedoeling is. Doorslapen dus, YES! Je ziet de wereld ook immers veel beter als je een aantal uurtjes achter elkaar kunt slapen 🙂 Daarnaast heb ik besloten hier gewoon van te genieten, voor je het weet is deze bijzondere periode weer voorbij.

Ik ben ook weer helemaal terug op aarde na alle kraambezoek, hormonen en allerlei andere dingen die je er gratis bij krijgt als je bent bevallen. Tijdens mijn zwangerschap ben ik 8 kilo aangekomen en pas gelukkig al heel lang weer in mijn eigen kleding, toch is het heel hard werken voor dat strakke buikje wat ik had voor mijn zwangerschap. Streng met wat ik eet, weer aan de slag  met m’n personal trainer Hank en daarnaast zoveel mogelijk wandelen met Bo natuurlijk! De eerste keer sporten was een ware hel en ik dacht dat he nooit meer goed zou komen. Nu, een paar weken verder zie ik gelukkig wat resultaat en hoop ik weer snel bikiniproof te zijn…

Terug naar mijn werk (naast New Stories werk ik voor Stage Entertainment) hoef ik nog (lang) niet, ik begin 1 februari pas weer. Heel erg luxe natuurlijk en dat geeft me veel tijd voor de blog en webshop. Was al een tijdje bezig met een nieuwe website en die is bijna klaar, ook de nieuwe inkoop is afgerond. Ben er zelf heel blij mee en heb er ontzettend veel zin in. Planning is om hem in ieder geval voor het einde van volgende week helemaal live te hebben, to be continued!

 

Share this on:
Facebook Twitter Blogger Pinterest Sign up for our newsletter