verf

Misschien herinner je het nog wel van vroeger, kliederen met waterverf. Als je dan wat druppels verf op je witte papier liet vallen ontstond er eigenlijk al snel een stukje kunst. Ik (Evelien) heb deze kunstwerkjes in de meest uiteenlopende kleurencombi’s gemaakt. Jammer was altijd wel dat het papier zo kreukelig werd door het opdrogen van het water..

Maar! Ik kan in de herkansing en dan wel heel groots en meeslepend op een muur in huis! Toen ik deze trend ontdekte zag ik het al helemaal voor me, de muur in de slaapkamer moet er denk ik toch aan gaan geloven. Je maakt namelijk de meest mooie kunstwerkjes met deze techniek op je eigen muur. Je kunt het zo gek maken als je zelf wilt bepaal het formaat, de kleuren combi’s en het aantal lagen wat je zou willen gebruiken. Kies voor een strakke uitstraling door het allemaal netjes af te werken of juist rommelig of ruig door je kleuren echt in druppels te laten uitlopen op de muur.

Voordat je hieraan begint is het verstandig je even in te lezen. Er zijn namelijk verschillende technieken die je kunt gebruiken, hoe dit allemaal werkt en wat je nodig hebt voor een optimaal resultaat lees je hier.

 

verf3

verf5

verf1

verf4

Bron: Anewall, coloredpural, photowall.co.uk, paintandpattern, bloesem, goedekers, lovethenorth, inrichting-huis.nl.
Share this on:
Facebook Twitter Blogger Pinterest Sign up for our newsletter