Deze DIY is echt te schattig! Ik heb hem zelf (nog) niet gedaan maar ben dit zeker wel van plan als ik verlof heb, meanwhile wilde ik hem jullie niet onthouden! Superleuk voor de kinderkamer maar ook in de woonkamer of keuken zal hij het vast goed doen, je kunt natuurlijk ook verschillende  kleuren gebruiken voor een andere look & feel.

Benodigdheden:

  • Flessen frisdrank – 1 grote en een middelgrote 
  • 1 middelgrote schaar en een stanley mes 
  • Spray paint
  • Marker Pennen – zwart en roze
  • Grind/Aarde voor de plant (ligt eraan wat voor soort plant je graag zou willen gebruiken)

DIY2

Stap 1:

Verwijder de etiketten goed zodat er geen lijmresten meer opzitten en verwijder ook de dop. Vervolgens teken je de vorm van de kat op de waterfles zodat het knippen een stuk makkelijker zal gaan!

 

 

  DIY3

Stap 2:

Snijd eerst wat lijnen met het stanley mes uit, en knip dat vervolgens met de schaar de rest van de vorm uit, kijk uit voor scherpe randen!
DIY4

 

Stap 3:

Spuit vervolgens de flessen in de juiste kleur (2x) en laat deze goed drogen! Teken vervolgens met de watervaste stiften de oortjes, oogjes neus en snorharen, let goed op dat ook dit goed droog is om te voorkomen dat je strepen en vegen krijgt, dat zou zonde zijn.

Stap 4:

Strooi de aarde/grind in het bakje en zet je plantje erin! Je zou in de onderkant een gaatje kunnen maken zodat het water weg kan lopen, maar dat is aan jou!

 

DIY5

 

Bron & credits: http://www.saltycanary.com/diy-soda-bottle-kitty-cat-planters/

 

Share this on:
Facebook Twitter Blogger Pinterest Sign up for our newsletter