Zomerse Champagnekoeler

Het is zomer dus tijd voor een fles wijn ( of tien ). JA, wij zijn er niet vies van, sterker nog: als de zon schijnt, drinken wij er lustig op los. En het liefst instagrammen we deze momentjes met bijpassende hastags #summerinthecity #lovemylife. Je kent het wel. Obsessief drink gedrag? Nee ( tenminste, ik geloof van niet). Obsessief opzoek naar passende hashtags? Misschien wel.

De druk ligt hoog. Plaatjes moeten kloppen en zit je onder de 12 hartjes dan hoor je er niet meer bij. Ja het lijkt erop dat onze dagen gevuld zijn met het maken van een goedgevulde stijlvolle Instawall en geloof me: dat kost veel tijd en energie. Wat deden we met onze tijd vóórdat we onze borrels, poached eggs en G&T’s vastlegden met een smartphone? En ik? guilty as charged. Ik heb zelfs een #selfiestick  #ikwordweluitgelachen.

Anyway, terug naar onze DIY. Met deze DIY Zomerse Champagnekoeler zijn je instagram plaatstje fingerlicking good, without a boubt. En het is makkelijker dan je denkt. Niet dat wij hem al gemaakt hebben, nee dat doen we volgende week. We gaan nu eerst een wijntje drinken.

Hier vind je de volledige tutorial. 

Share this on:
Facebook Twitter Blogger Pinterest Sign up for our newsletter