kamer

De tijd vliegt. Maar echt! Ik ben ondertussen alweer 22 weken zwanger en gelukkig ziet alles er tot nu toe goed uit voor ons meisje. Buikje begint sinds deze week echt te komen, voel ik haar steeds vaker bewegen en ik voel me heel goed! Ben nog steeds lekker aan het sporten, ga gezellig uit eten en zelfs naar de kroeg op vrijdag al merk ik wel dat ik sneller moe ben en dat die spa rood/ginger ale/bitter lemon me op een gegeven moment wel de neus uit komt. Logisch lijkt me maar verder hoor je me zeker niet klagen!

Toch moet ik eerlijk zeggen dat ik (misschien wat naief) niet had verwacht dat er zoveel geregeld moet worden, en begrjip me niet verkeerd dit is allemaal in positieve zin. Het feit dat het de eerste keer is maakt het soms nog best lastig, want wat is nou een goede kinderwagen/commode/wieg/ledikant etc etc. En wat heb  je eigenlijk echt nodig als ze eenmaal is geboren? Gelukkig zijn er veel lieve vrienden en (schoon) moeders die me van advies voorzien om het een beetje overzichtelijk te houden. Georganiseerd als ik ben heb ik een excel gemaakt met een overzicht met wat we nodig hebben, en op dit moment al in de kast hebben liggen. Zo weet ik precies wat ik moet zeggen als iemand vraagt wat voor een cadeautje we graag zouden willen hebben. Zo zonde als ik straks 25 rompertjes in 1 maat heb waar ze zo uit is gegroeid!

Het aanbod van kinderkleding is ook echt e-norm en haar kledingkast begint al goed gevuld te raken! Mijn favoriete online shop is by far Smallable.com, superveel originele kleertjes, prachtige kleden, doeken en dekbedovertrekken en eigenlijk alles wat je zou willen in de kinderkamer. Fijn is dat ik dit weekend naar Parijs ga en daar hun fysieke conceptstore zit, YAY!! Jullie snappen dat ik groots ga inslaan, gelukkig gaan we met de Thalys die kijken niet op een kilo/tas meer of minder 😉

Natuurlijk hebben we het ook over namen gehad, en ik denk dat we er wel uit zijn! Die vertel ik nog even niet, maar er zijn een hoop namen de revue gepasseerd: Sophia, Olivia, Jacky, Bobby, Pippa, Stella, Floor, Vesper… Het is zo lastig om je kind een leuke naam te geven waar ze alle kanten mee op kan, nog een beetje origineel is en wat ze niet continue hoeft te spellen of uit te leggen!

Ook de kinderkamer begint meer vorm te krijgen, op de muur zit een likje roze verf (Middleton Pink van Farrow and Ball) en ook het ledikantje, commode en box zijn besteld, ik zal snel wat foto’s maken en plaatsen!

Mochten jullie nog tips hebben dan hoor ik dit natuurlijk heel graag!

Share this on:
Facebook Twitter Blogger Pinterest Sign up for our newsletter