antwerpen

Vorig weekend zijn we voor het eerst samen een lang weekend geweest sinds dat Bo er is. Wel is ze al vaker uit logeren geweest, maar nooit 2 nachten achter elkaar en dat wij echt een stuk verder weg zaten. Laten we eerlijk zijn, als er echt iets is ben je zo weer terug, maar gevoelsmatig was dit nog best een grote stap 😉 Geen stress verder want ze kon genieten van alle liefde en aandacht van mijn ouders. Wat een volksverhuizing zeg! Ongelofelijk wat je allemaal mee moet nemen voor zo’n klein meisje, ik denk dat Kim Kardasian nog minder meeneemt maar dit terzijde.

In Antwerpen sliepen we in het prachtige hotel Julien, een super mooie en strakke inrichting en daarnaast ruime en hele schone kamers met een lekker bed. Hoge plafonds, een gewaagde combinatie van kleuren en meubels maken dit tot een superfijne plek om te verblijven. Ook de locatie is goed, om de hoek van de Groenplaats, voor meer info kijk even op hun site.

Vrijdagmiddag aangekomen zijn we een drankje gaan doen met de vader en vriendin van Noel die daar wonen en aansluitend gaan eten met zijn half broertje en zijn vriendin. Geweldige locatie, de Antwerp Tower! Op de 24e verdieping zit pop-up restaurant Noorderlicht waarbij je uitkijkt over de hele stad, alles is vrij laag in Antwerpen dus je hebt echt een heel mooi uitzicht. Lekker eten, goede wijn, een superfijne avond!

Volgende ochtend was het tijd voor een lekker ontbijtje, om de hoek van het hotel zat wederom een pop-up restaurant/coffeebar Maurice Coffee and Knits. Een combinatie van een gezellige plek waar je een lekker ontbijtje kunt scoren met de perfecte chai latte met een winkeltje waar je leuke gebreide items kunt scoren. Voor Bo heb ik daar deze slofjes gekocht, how cute!

Op pad voor een beetje shoppen, en niet de Meir op, maar juist richting de Kloosterstraat. De leukste winkels op een rijtje:

Interieur:

  • Met stip op 1: The Recollection – een geweldige winkel met allerlei prachtige woonaccessoires. Als ik zelf een winkel zou hebben dan zou dit hem zijn! Kloosterstraat 54.
  • Furnified: Er is zoveel, als je hier niks kunt vinden dan weet ik het ook niet meer…
  • YOUR: Een e-norme winkel met niet alleen mooie spullen voor in huis maar ook veel kleding en andere accessoires.
  • Kloosterstraat 46: Een winkel waar je allerlei mooie vintage items kunt vinden

Eigenlijk is de hele kloosterstraat 1 groot feest, en vergeet ook niet de straatjes rondom de Lombardenvest en Steenhouwersvest te bekijken. Voor shoe-lovers onder ons: Monar. Briljant. En lekker lunchen kun je bij de Wasbar, en ja daar kun je buiten lekker eten ook gewoon echt je was in een machine stoppen!

S’avonds zijn we heerlijk gaan eten bij Divine by Seppi, ook weer op het superhippe Zuid, wederom een aanrader. Ik heb echt intens genoten van dit weekend echt weer even samen, heerlijk! Toch was het eerste wat we tegen elkaar zeiden toen we zondagochtend wakker werden: Wel weer fijn om Bo te gaan halen..

 

 

Share this on:
Facebook Twitter Blogger Pinterest Sign up for our newsletter